Nergens anders kun je zo makkelijk aan de slag dan vanuit je eigen woonkamer. Je trekt je sportoutfit aan, rolt je matje uit, zet je programma aan je en je kunt beginnen. Openingstijden en weeromstandigheden zullen ook geen invloed meer hebben op jouw sportmomenten. Het gemak van je huiskamer brengt namelijk met zich mee dat je ten alle tijden je workouts kunt doen.Wanneer je thuis traint, kun je lekker zijn wie je bent. Niemand verwacht van je dat je perfect gestyled in de nieuwste Nike sport outfit in de sportschool staat. Ook word je niet afgeleid door andere mensen en kun je jezelf volledig focussen op je eigen voortgang. En je hebt ook geen last van ongevraagd advies van overenthousiaste sportschool-gangers.

Het is wetenschappelijk bewezen dat je van sporten en bewegen gelukkiger wordt. Het verbetert je humeur en vermindert gevoelens van depressie, angst en stress. Ook kan sporten helpen bij het verbeteren van je nachtrust, wat er weer voor zorgt dat je meer energie hebt gedurende de dag. Elke vorm van beweging, ook al is het maar een blokje om, of de fiets in plaats van de auto helpt!

Maak kleine doelen
Dat jurkje waar je in moet passen voor een bruiloft of die ene trap die je zonder te hijgen op moet kunnen lopen. Werk met kleine én grote doelen, zo heb je vaker een victorie momentje en werk je toch toe naar iets groots.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *